EventsGalleryNieuws

Quality AV 10 jaar!

10-years-experience-stamp-stock-photoQuality AV bestaat 10 jaar!
Ondanks de economische crisis heeft Quality AV een enorme groei mogen meemaken en we zijn er trots op dat we de grootste,  langst-bestaande geluidsleverancier van Zeewolde zijn.
Een stukje geschiedenis in een notendopje:
Na 7 jaar als vaste huistechnicus te hebben gewerkt in een theater in Zeewolde (Het huidige “The Lux”) werd het op een gegeven moment tijd om voor mezelf te beginnen. Ik had destijds nog helemaal niets qua materiaal, alleen mijzelf en mijn expertise.
Toen nog onder de naam “Guliker AV- en IT Technicus”. Leuk detail is dat dit ook meteen mijn eerste opdrachtgever was, en tot op de dag van vandaag ben ik daar huisleverancier en huistechnicus.
Inmiddels zijn we 10 jaar verder, is er heel veel materieel (Audio, video, Licht, Rigging etc.) aangeschaft en is de bedrijfsnaam een aantal keer veranderd.. eerst in “Guliker AV” nadat er een al een mooie investering is gedaan in materieel, en sinds enkele jaren is de naam omgedoopt in “Quality AV” daar er steeds meer kwalitatief goed materieel is bijgekomen. Line Array
Wij hebben audio-materieel in eigen beheer voor vanaf 1 tot ongeveer 3000 personen outdoor en dat varierend van zakelijke bijeenkomesten (Full-HD projectoren, conference microfoons etc) tot aan buitenfestivals waarbij wij ook moeten aanmerken dat wij absoluut rekening houden met de omgeving en de techniek en expertise in huis hebben om het geluid te kunnen “sturen” en beheersen.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.